Laden…

Referenties

Miranda van der Kooij, Manager Verkoop Binnendienst bij de Rolf groep:

Recent hebben wij een veranderingstraject op de afdeling klantenservice in gang gezet. Tijdens dit proces heeft Lars aangeboden om mee te kijken of we op de goede weg zijn. Het is Lars gelukt om in zeer korte tijd concrete adviezen te geven over de samenwerking binnen het team, de organisatie van de afdeling en de processen die hierbij van belang zijn. Lars heeft hiervoor een scan op de afdeling uitgevoerd en met meerdere collega’s gesproken en meegeluisterd.
Mooi om te zien dat Lars goed tussen de regels door kan lezen. De concrete voorstellen zijn inmiddels grotendeels doorgevoerd.
Ik wil Lars graag bedanken voor de fijne samenwerking en vindt het prettig om in de toekomst nogmaals gebruik te maken van zijn kennis en ervaring.

Tessa Kaptein voormalig teammedewerkster:

Ik heb de samenwerking en omgang met Lars als prettig ervaren. Lars heeft persoonlijke aandacht voor iedereen, is gedreven en enthousiast.

Lars is erg betrokken in zowel zijn werk als met zijn medewerkers. Hij is enthousiast, oprecht en weet mensen te motiveren. Lars heeft een luisterend oor waar nodig en kan goed een spiegel voorhouden. Zijn leidinggevende capaciteiten zijn inspirerend. Wat ik het meest waardeer in Lars is zijn enthousiasme, coachende en motiverende capaciteiten, oprechtheid maar ook dat hij soms een glimpje kwetsbaarheid laat zien.

Medewerkers tijdens workshop CutTheWeb:

Spreekt duidelijk. Alles was goed te begrijpen. Gebruikt actuele onderwerpen. Duidelijke presentatie en workshop. Goede hulp tijdens oefeningen. Goede interactie. Goede combi tussen uitleg, video, voorbeelden en praktijk. Maakt voorbeelden herkenbaar. Goede heldere uitleg.

Lars maakt een moeilijk onderwerp makkelijk(er) te begrijpen. Bedankt Lars. Was een leuke workshop. Hele rustige en duidelijke uitleg met goede voorbeelden. Je vertelt het levendig, pakt mooie voorbeelden, laat ruimte. Prettige combinatie praktijk en theorie. Goede afwisseling media. Duidelijke rustige stem.

Deze workshop probeert je na te laten denken en uit je comfortzone te halen.

Enthousiaste trainer. Gedreven, leuke en afwisselende voorbeelden. Bedankt.

Tom Jacobs, voormalig leidinggevende:

Ik heb Lars leren kennen als een betrouwbaar persoon met een goed inlevingsvermogen. We hebben prettig samengewerkt bij Angst+Pfister Nederland op basis van wederzijds vertrouwen. Lars heeft een snelle inleving in de communicatieprocessen binnen de (internationale) organisatie. Ook heeft hij een goed inlevingsgevoel voor wat er speelt binnen zijn team.

Derk Pas, oprichter en “Derkteur”van CutTheWeb:

Ik zou iedere ondernemer willen toeschreeuwen minstens de AAKES-scan te doen. Het zijn de kosten niet, maar het zijn de baten meteen wel! Wat een berg nieuwe inzichten. Wij zijn doorgegaan met een geweldig intern verbetertraject en beginnen nu, een paar maanden later, echt de vruchten te plukken. Dingen die ik al jaren roep komen nu goed. Wat een rust geeft dat zeg…

Hairstylistes tijdens training Warby:

Lars doet het leuk en gezellig.

Super gezellig. Spontane man. Duidelijk.

Duidelijke uitleg en leuk gedaan.

Interessant om naar de luisteren. Goede punten besproken.

Lars was duidelijk en dacht goed mee.

Lars is duidelijk en geduldig.

Lars legt het wel duidelijk uit.

Mark van den Broek, netwerkrelatie:

Lars heeft een goede maatschappij en sociaal kritische blik op het leven. Hij heeft een goed oog voor sociaal contact en eerlijkheid en heeft begrip voor anderen. Lars is eerlijk, oprecht, gedreven, betrouwbaar, prestatiegericht en wil karakter tonen. Wegkijken is niet zijn ding.

Lars is een ideale interim manager. Hij scant de organisatie, brengt processen in kaart en brengt daar vervolgens structuur in. Hij meet (observeert), denkt brekend nieuw beleid uit en adviseert. Dat in combinatie met zijn eerlijkheid en betrouwbaarheid maakt hem tot iemand die gedegen te werk gaat en niet snel uitglijders voor de organisatie begaat. Ik vind Lars een eerlijke, karaktervolle en getrouwe technisch denkende organisator.

Erwin Warbie, directeur Warby:

Goed geluisterd naar opdrachtgever.

Goed ingeleefd in soort bedrijf.

Training op maat.

Tijdens de training weet je de aandacht goed te sturen. Je bent helder en duidelijk. Houden zo!

Helder en duidelijk. Authentiek. Weet aandacht goed te sturen.