Laden…

Klanten

Als teamcoach heb ik diverse mooie ondernemingen verder mogen helpen. In dit overzicht zie je een selectie welke, en wat voor soort ondernemingen. Klik op het logo en je komt op de website van mijn klanten terecht. Klik op de link in de tekst voor de klantpagina waar je een uitgebreider verhaal kunt lezen. Ook vind je daar wat de medewerkers van deze ondernemingen van mijn diensten vonden.

Heb je een vraag, of ben je benieuwd naar wat ik voor je kan betekenen? Neem dan contact met me op!

CutTheWeb bouwt gave websites en zorgt er voor dat deze gevonden worden door de juiste mensen. Ze zorgt er ook voor dat veel van deze mensen klanten worden.

Ik heb inzichten gegeven met praktische oplossingen. Het team heeft dit voortvarend opgepakt.

Warby is de kapsalon in Berkel en Rodenrijs waar Topstylistes als Friend en Professional klanten verzorgen met een mooie coupe die perfect past.

Ik heb de medewerksters getraind en begeleid in de praktijk om meer connectie met klanten te maken. Het resultaat is een verbeterde NPS score van 65. En een team dat weer een goede en professionele uitstraling heeft naar de klanten.

de Rolf groep  is leverancier voor kinderopvang en basisonderwijs en helpt elke dag het allerbeste uit elk kind te halen.

Ik heb adviezen gegeven over de samenwerking binnen het team, de organisatie van de afdeling en de processen die hierbij van belang zijn. Een aantal concrete voorstellen zijn inmiddels doorgevoerd.