Laden…
Lars Gootjes nieuw lid BNI de Fazant

Start BNI De Fazant

Fazanten zijn vroege vogels en ik nu ook
Sinds 1 mei ben ik officieel lid van BNI De Fazant. Na lang ruiken en proeven bij verschillende BNI chapters heb ik besloten me aan te sluiten bij deze netwerkclub. Niet zo maar een club, maar eentje met verplichtingen. Ik hou daar wel van: vrijwillig, maar niet vrijblijvend.

De komende tijd kom ik daarom op vrijdagochtend extra vroeg m’n bed uit om samen te ontbijten, te netwerken, connectie te maken. Voorlopig online, thuis met de boterham met pindakaas, en hopelijk snel weer fysiek bij elkaar in Hotel Van der Valk in Nootdorp.

Waarom dan?
Het motto van BNI, “Geven loont”, vertaal ik voor mezelf naar “Mensen helpen is leuk en je oogst (op een dag) wat je zaait”. Dat is ook waar AAKES voor staat: ondernemingen helpen om klantgericht te werken en ambassadeurs te maken. Bij BNI en bij AAKES begint het met connectie maken. Dat levert energie op, blije mensen, tevreden klanten en leidt uiteindelijk tot meer omzet. Dus op naar meer mensen om connectie mee te maken en te helpen om klanten blij te maken. Dat is waar ik blij van word en waarom ik AAKES heb opgericht.

Ontbijt je eens mee?
Wil je eens mee doen met onze online meeting? Laat het me weten, je bent van harte welkom. Kost je niets. Nou ja, jouw investering is vroeg je bed uitkomen (we beginnen om 6:45…), zelf je ontbijt regelen en aan je bureau of keukentafel zitten met webcam en laptop en je open stellen om nieuwe mensen te leren kennen.

Wat het je oplevert?
Het levert je zeker wat op. Op z’n minst een leuke ervaring, nieuwe interessante netwerkcontacten en misschien zelfs nieuwe klanten. Bovendien krijg je de kans om jezelf, je onderneming, dienst of product te presenteren aan een grote groep mensen (ondernemers, leveranciers, klanten). Wellicht uit je comfortzone, maar zeker leerzaam. Dus denk je dat je daar blij van wordt en durf je het aan? Neem dan contact met me op.

Met klantvriendelijke groet,
Lars van AAKES