Laden…

Over AAKES

Lars Gootjes heeft AAKES opgericht vanuit de behoefte om de wereld een beetje beter te maken. Hij is van mening dat zaken doen mensenwerk is. Samenwerken, communiceren en aandacht voor elkaar, zijn daarbij essentieel. Connecties maken! Als je beter luistert naar je klanten en meer aandacht voor hen hebt, zul je jouw klanten beter begrijpen en kan je ze beter helpen. Tevreden klanten leiden immers tot een hogere omzet, nieuwe klanten en ‘minder gedoe’ waardoor jouw hele organisatie meer lucht krijgt om te doen waar jij en je medewerkers goed in zijn.

Drie aspecten zijn hierbij belangrijk volgens Lars en dienen continu verbeterd te worden:

Positiviteit: als je medewerkers lekker in hun vel zitten en gezamenlijk werken als een team, dan zullen ze met meer plezier werken en prettiger samenwerken met je klanten en met elkaar. Meer blije klanten en meer blije medewerkers.

Klantgerichtheid:
als je medewerkers beter luisteren naar je klanten kunnen ze je klanten beter en doeltreffender bedienen. Ze kunnen de extra stap zetten en de verwachtingen van je klanten overtreffen. Je klanten worden ambassadeurs.

Minimale verspilling:
door steeds te blijven te kijken hoe je medewerkers werkzaamheden efficiënter en effectiever kunnen uitvoeren, wordt tijd en energie bespaard. Deze kunnen besteed worden aan blij maken van je klanten..

Dit levert jou blije medewerkers, blije klanten en meer omzet en winst op. Daar word jij blij van.

En daar wordt Lars weer blij van.

Lars heeft jarenlange ervaring in het leiden, begeleiden en verbeteren van prestaties van verschillende groepen mensen en Customer Service teams. Door deze ervaring werkt Lars vanuit de praktijk. Je werknemers krijgen nuttige, praktische handvatten en kunnen daardoor doeltreffender werken. Je klanten krijgen meer en betere aandacht, zijn meer tevreden en als resultaat zal je omzet stijgen.

Lars maakt een moeilijk onderwerp makelijk(er) te begrijpen. Hij vertelt het levendig, pakt mooie voorbeelden en laat ruimte. Prettige combinatie praktijk en theorie.

Lees meer referenties

Medewerkers tijdens workshop CutTheWeb

Lars is interessant om naar te luisteren. Hij bespreekt goede punten, is duidelijk en denkt goed mee.

Lees meer referenties

Hairstylistes tijdens training Warby

Lars leeft zich goed in het bedrijf in. Tijdens de training weet hij de focus van de groep goed bij te sturen. Lars is helder, duidelijk en authentiek. Houden zo!

“Alleen ga je sneller, samen komen we verder.” Dit begrijpt Lars als geen ander 🙂

Lees meer referenties

Erwin Warbie, Warby

Lars heeft in zeer korte tijd concrete adviezen gegeven over de samenwerking binnen het team, de organisatie van de afdeling en de processen die hierbij van belang zijn. Mooi om te zien dat Lars goed tussen de regels door kan lezen.

Lees meer referenties

Miranda van der Kooij, De Rolf Groep

  Wil je weten hoe ik je kan helpen?
  Vul je gegevens in, dan neem ik snel contact met je op!

  Naam (noodzakelijk)

  Email (noodzakelijk)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht (noodzakelijk)