Laden…

Sparringsgesprek

Je team draait aardig. Klanten zijn niet ontevreden. En toch heb je het gevoel dat er iets anders, beter kan. Wellicht ben je niet tevreden over de omzet? Of vind je dat de samenwerking met je bestaande klanten beter kan? Of zou het toch wel erg fijn zijn om wat meer nieuwe klanten te vinden? Of merk je strubbelingen in de samenwerking tussen je medewerkers?

De kans bestaat dat je klanten nog niet zo enthousiast zijn als jij zo willen. En dat ze nog weinig aan andere potentiële klanten blij vertellen over jouw bedrijf, producten, diensten, medewerkers. En dat je medewerkers meer connectie met je klanten kunnen maken. En dat je teammedewerkers beter kunnen samenwerken en communiceren met elkaar en met klanten.

Lars Gootjes

Herken je bovenstaande en wil je groeien met je bestaande klanten? Wil je dat jouw klanten je ambassadeurs worden en zorgen voor nieuwe klanten? Wil je dat je medewerkers beter samenwerken met klanten en met elkaar?

Neem dan contact op met mij voor een sparringsgesprek. Dan maken we kennis en bespreken jouw uitdaging. Kost je niks. Nou ja, alleen een kop koffie. Ons gesprek levert je gegarandeerd een nieuw inzicht op. Een inzicht hoe jij kunt groeien met je onderneming, je team en je klanten.

Dit gesprek, t.w.v €150, kost je niks en levert je inzicht op dat je verder helpt met je team en met je klanten.

  Wil je weten hoe ik jou van dienst kan zijn? Neem dan contact op!

  Naam (noodzakelijk)

  Email (noodzakelijk))

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Bericht (noodzakelijk)

  Idee, lampje, bulb