Laden…

Diensten

Je medewerkers laten omzet liggen en missen soms de voelsprieten die nodig zijn om ‘proactief’ problemen met klanten te voorkomen. Je medewerkers worden regelmatig bedolven onder technische vragen, administratieve verzoeken, offerte-aanvragen, nieuwe orders en klachten. Met zoveel input is het risico groot dat je medewerkers alleen reactief op klantverzoeken ingaan. En dat terwijl elk contact een kans is om te laten zien waar je je klant mee kunt helpen, om je klant beter te gaan begrijpen of om mee te denken en waarde toe te voegen. Ik zorg dat jouw team dit snapt én toepast. Dat zorgt voor autonome groei (koppelverkoop) en het voorkomen van problemen. Omdat je klant zich begrepen en gehoord voelt, wordt je klant ambassadeur. Daardoor melden potentiële nieuwe klanten zich vanzelf! Op advies van een betrouwbare, blije, bestaande klant. Succeskans: zeer hoog.

Ik zorg dat je collega’s prettiger en doelgerichter samenwerken. Met één focuspunt: jouw klant. Er zijn verschillende oplossingen: de AAKES-scan, een Verbetertraject en Interim Management. Uiteraard is een combinatie ook mogelijk. Samen kijken we wat voor jouw organisatie de beste oplossing is: een traject compleet op maat.

Neem contact met me op!

SPARRINGSGESPREK

Jij vertelt waar je mee worstelt om je team beter te laten samenwerken met je klanten. Ik denk met je mee en zorg voor inzicht. Daarmee kun jij verder groeien met je onderneming en je team.

KlantArena Aakes
KLANTENARENA

Je klanten vertellen in een rondetafelgesprek over hun ervaringen met jouw team. Concrete feedback waar je team direct mee aan de slag kan en ook wil!

AAKES-SCAN

Aangepast aan jouw vraag en behoefte maak ik een scan van jou en je team. Een grondige analyse mét praktische oplossingen. Verschillende aspecten worden onderzocht en toegelicht in een rapportage die je krijgt.

VERBETERTRAJECT

Het verbetertraject heeft als doel om alle medewerkers van je team naar een hoger professioneler niveau te brengen. Het gevolg hiervan is dat je medewerkers klantgerichter en efficiënter functioneren.

INTERIM MANAGEMENT

Heb je te weinig tijd, kennis, capaciteit of is er meer mis in de organisatie? Ik kan je ontzorgen door je medewerkers tijdelijk te begeleiden en aan te sturen. Plus: Ik verbeter de performance van je team!